Karácsonyi különkiadás

Írta: Memi hétfő, október 24, 2022

Idén is két karácsonyi motívumommal készülünk, hogy akár apró, hasznos figyelmességgel is meg tudd lepni a szeretteidet, vagy magadat.

Az első Rudolf, aki méltó kísérője az Édesnarancs csokoládé szappanunknak, melynek krémes, lágy habja különleges gondoskodást nyújt a száraz, érzékeny bőrnek, a selymes illatát a (többek között) nyugtató, fertőtlenítő és antibakteriális édesnarancs illóolaj, a bőr extra táplálását a kakaóvaj és a 90% kakaótartalmú étcsokoládé adja.

A másik típus, ami idén karácsonyi ünneplőbe öltözött a Levendula szappanunk

A levendula az egyik legsokoldalúbb és legrégebben használt gyógynövény. Baktériumölő tulajdonsága mellett nyugtató, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító és bőrregeneráló. Illóolaja az aromaterápia minden formájában kedvelt (párologtatáshoz, fürdőhöz, masszázshoz, bedörzsöléshez és illatszerként is).

A közönséges, vagy keskenylevelű (Lavandula angustifolia) az itthon elterjedt és általánosságban ismert fajta, de ezen kívül több tucat fajjal rendelkezik, így az is talál kedvére való illatút, aki a hagyományos változatot nem kedveli.

Mi a termékeinkben a csodásan virágillatú provanszi levendula (Lavandula grosso) 100%-os tisztaságú illóolaját használjuk.