Rólunk

Receptműves Memi és HeF

Házaspárként másfél évtizedet töltöttünk el folyamatosan rohanó, munkamániás pozíciókban. Ez idő alatt fejlesztettük ki a mára hitvallásunkká alakult tudatos étkezési kultúránkat: egyszerűen, gyorsan, egészségeset és finomat.

Hisszük, hogy a konyhában örömmel és vidáman is el lehet tölteni az időt úgy, hogy a végeredmény egy jól sikerült étel vagy menü legyen, ami nem utolsó sorban még egészséges is.  Sokat kísérletezünk annak érdekében, hogy a receptjeink ezen törekvéseinket tükrözzék és mindenkit arra buzdítunk, hogy ne ragaszkodjon feltétlenül a leírtakhoz, hanem bátran tegye bele egyéniségét és ízlésének megfelelően fejlessze azokat, mert az ételek 50%-át adja a recept, a másik fele a szeretet, odafigyelés, kreativitás és öröm energiája. Ebből csak jó sülhet (főhet) ki…

Főként húsmentes ételeket készítünk, kiemelt figyelmet fordítva az alapanyagok élettani hatásaira. A tudatosság számunkra arról szól, hogy átgondoltan, a környezetünkre is figyelve alakítjuk ki és éljük az életünket – ami természetesen az étkezési kultúránkra is hat.