Az első forgatás...

Írta: Memi péntek, február 11, 2011
HeF kenyere az írás és a szó, így nem is bátorkodom ezután a beszámoló után hasonlót írni, én inkább maradok a fakanál megközelítésnél.
Annyi kulisszatitkot még elárulok, hogy hangosan kacagva olvastam az írását először és van benne olyan gyermekkori élménye, amelyet az elmúlt 14 év alatt még én sem hallottam...

Szóval, milyen is volt az első forgatás? Óriási élmény...
Előző este annyi drukk volt bennem, mint életem első prezentációja előtt, aztán eljött a nap és úgy döntöttem, csak hagyom, hogy minden történjen a maga ütemében, nem tervezek előre, nem akarok kontrollálni, egyszerűen csak jól fogom érezni magamat.

Így is lett, a teljes csapat olyan kedvesen és természetességgel fogadott bennünket, mintha régóta együtt dolgoznánk. Sanyi a Séf elmondta, mit, hol találok és gyakorlatilag azonnal olyan érzésem volt, mintha a saját konyhámban lennék, megjegyzem szívesen elfogadnám :-)

A torta sütése közben adódtak apró meglepetések, a tortaforma hatalmas méretét csak akkor vettem észre, amikor kisült a torta, a mascarpone krém pedig jóval lágyabb volt, mint amit használni szoktam, ennek ellenére minden könnyedén, gördülékenyen zajlott és a torta is elkészült. Ja, persze elfelejtettük megkóstolni, mielőtt eljöttünk, de a madarak azt csiripelték, hogy finom volt :-)

Összességében csak hálámat és köszönetemet fejezhetem ki Sanyinak és a teljes csapatnak, örülök, hogy Velük lehettünk és remélem lesz folytatás... :-)

Revansként szerettem volna megosztani Veletek néhány fotót HeF-ről, ahogy sertepertél a forgatáson, de most derült ki, hogy Róla nem készítettünk képet, lehet azért, mert Nála volt a gép...