Lehet egészséges is, ami jó!

Írta: HeF a tesztelŐ hétfő, február 28, 2011
Most egy kis beharangozó következik, mert újabb nagy mérföldkövéhez érkeztünk legújabb életünknek. Egy évvel az ötlet kipattanását követően megszületett a Love2Smile Organic Cosmetics márkanevű kozmetikai cégünk, ami kizárólag organikus alapanyagokból összeállított termékeket fog kínálni mindenkinek, aki szeretne figyelni önmagára és az egészségére.



Aki rendszeresen nézegeti a Receptműves oldalunkat, már észrevehette, hogy táplálkozásban a következő alapelveket követjük: Egészségeset, finomat, gyorsan és egyszerűen. Ezen a gondolatmeneten haladva már nem nehéz eljutni a Love2Smile filozófiájához, ami egyszerű és egészséget kímélő termékeket hivatott gyártani kézműves módszerrel, kiemelt figyelemmel a környezetvédelemre.

Mit is jelent ez a gyakorlatban? Termékeink organikus, ezen belül is csak növényi alapanyagokat tartalmaznak. A receptúrák kifejlesztése során nem csak arra figyeltünk, hogy az összetételben ne legyen egészségre káros alapanyag, hanem a praktikussági és kényelmi szempontok is kiemelt hangsúlyt kaptak.



Az első termékcsaládunk egy kis fürdőszobai kényeztetés, a vizet színessé és illatossá varázsoló fürdőgolyó. A hevesen pezsgő fürdőgolyók növényi színezékekből és növényi aromákból állnak. A bőrt tápláló szőlőmagolajból csak annyit tettünk bele, ami a bőrnek szükséges, de nem teszi túlzottan olajossá a vizet - nincs szükség a fürdés végén lemosni az olajat és nem válik veszélyesen síkossá a kád tőle.

A fejlesztési kísérletek során kizárólag humán teszteket alkalmaztunk, állatok nem vettek ebben részt. Az emberi kísérletek résztvevői: Memi, HeF, a család és barátaink. Büszkén jelentem, hogy mindenki jól van, illetve Dr. Zacher Gábor igazságügyi toxikológiai szakértő véleménye is maximálisan alátámasztja ezt. :-)

A tudatosság jegyében a Love2Smile weboldalán minden összetevőről részletesen olvashattok, illetve összegyűjtöttük, hogy a jelenleg kapható import fürdőgolyókban található mesterséges színezékek és kemikáliák milyen élettani hatást fejthetnek ki.

Hol lehet hozzájutni? Egyelőre közvetlenül tőlünk rendelhettek, vagy kézműves vásárokon találjátok meg a termékeinket, de már folynak a tárgyalások arról, hogy mielőbb kereskedelmi forgalomban is megtalálhatóak legyünk.

Elindítottuk a Love2Smile Facebook-os oldalát is, ezen keresztül fogjuk a legfontosabb információkat megosztani minden érdeklődővel a termékeket és elérhetőségeiket illetően.

Végül pedig egy felhívás: JÁTÉKOT hirdetünk!! Azok között, akik lájkolják/kedvelik a Love2Smile Organic Cosmetics Facebook-os oldalát, értékes fürdőgolyó csomagot sorsolunk ki. A részletekről hamarosan írunk, addig is nézzetek körül a weboldalon. :-)