Receptműves
szerda, május 08, 2013

Török menyasszony levese, avagy török vöröslencse leves

›
Nagyon ritkán szoktunk televíziót nézni, akkor is jellemzően 2-3 csatorna adása közül választunk. A napokban épp egy főzős műsor szólt a há...
hétfő, május 06, 2013

Savanyított retek

›
Viszonylag kevés savanyúságot eszünk, de akkor mindenképpen saját készítésűt . A retket különösen szeretjük, épp kapóra jött a készlet f...
szombat, április 27, 2013

Brownie bonbon

›
Kívül roppanó, belül krémesen lágy, az elkészítésénél csak az elfogyasztása gyorsabb... BROWNIE BONBON 15 db (egészségesebb összetevők) ...
péntek, április 26, 2013

Pitypang zselé

›
Az idei év slágere, mindenhol a pitypang jótékony élettani hatását részletezik, ráadásul a környékünket szőnyeg-szerűen borítja a sok-sok s...
csütörtök, március 28, 2013

Rizsfelfújt (tejmentes)

›
Már régóta szemeztem ezzel a finomsággal, de az elkészítés mindig elmaradt, mivel az utóbbi időben kerülnünk kell a tejtermékeket. Úgy go...
szerda, február 27, 2013

Párolt lilakáposzta gombafasírttal és krumplipürével (vegán)

›
A párolt káposzta - krumplipüré kombó köret számomra mindig valamilyen sült húst feltételezett, ezért nem is készült hosszú éveken át... ...
hétfő, február 25, 2013

Csicseriborsó leves magyarosan

›
Az egyik kedvencünk a csicseriborsó, már az önuralmat igényel, hogy az előfőzés után ne nassoljuk el a szemeket...  Érdemes száraz állapo...
vasárnap, február 24, 2013

Édes chili szósz

›
Aki szereti az ázsiai jellegű ételeket és még inkább szereti ezeket otthon elkészíteni, annak bizonyára sorakozik a hűtőjében néhány készen...
kedd, február 19, 2013

Törökmogyorós - zabos ropogós (lisztmentes)

›
Előfordul, hogy a legfinomabb ételek akkor kerülnek ki a kezeink közül, amikor épp nem úgy sikerül valami, ahogyan elterveztük... Ez a ...
szerda, február 13, 2013

Újhagymás pogácsa szőlőmagolajjal - kelesztés nélkül

›
A szappanokhoz és a fürdőgolyókhoz használt hidegen sajtolt szőlőmagolajat már régóta próbálgatjuk a konyhában is, főként salátákra locsol...
‹
›
Főoldal
Internetes verzió megtekintése
Üzemeltető: Blogger.