


Októberben versenyt hirdetett a Blikk Nők és a Danubius Hotels Group (DHG), melyben a szezon legjobb receptjeit keresték. Az ősz ízletes és vitamindús kincseiből (pl. sütőtök, gomba, gesztenye, szőlő, szilva, dió) készült ételek receptjével lehetett pályázni.
A pályaművek közül a nyertes recepteket
László György a DHG elnöki tanácsadója, vezető konyhafőnöke,
Klima Anita a Blikk Nők és a Blikk Nők Konyha dietetikusa és a szerkesztőség munkatársai választották ki.
És hogy ez miért is fontos?
Pályáztam és nyertes lett a
fóliás pangasius tökös körettel receptem :-)
A verseny rendhagyó vacsorával zárult november 15-én, melyen a Radisson Blue Béke Hotel mesterszakácsa Héjja László és csapata készítette el az öt nyertes receptet.
Az este remekül sikerült, jó hangulat és a nyertes receptekből megalkotott mennyei finomságok várták a kiválasztottakat párjaikkal, a zsűrit és a meghívott vendégeket.
A díjazott receptek és az estről készült fotók nyomtatott formában is megjelennek a december 1-i Blikk Nők magazinban, addig ízelítőül néhány kép.