Vegán palacsinta alaprecept sós és édes töltelékhez (tej- és tojásmentes)
Írta Memi
péntek, március 29, 2019
Nincs hozzászólás

A klasszikus, gyerekkori és balatoni palacsintázós emlékeket idézi...
PALACSINTA 10-15 db (vegán, cukormentes)
alaprecept sós és édes töltelékhez is jó
100 g tönköly fehérliszt
50 g árpaliszt*
50 g hajdinaliszt*
540 g víz
50 g semleges ízű hidegen sajtolt olaj
(*kizárólag tönköly fehérliszttel is működik)
1. mérjük ki és keverjük homogénre az összetevőket
2. forró palacsintasütőben, olaj nélkül süssük arany barnára a palacsintákat
Címkék: alap, árpa, édes, egészséges, hajdina, laktózmentes, liszt, palacsinta, recept, receptműves, reform, sós, tej, tejmentes, tojás nélkül, tojásmentes, tönköly, vega, vegán, vegetáriánus
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése