Valentin napi JÁTÉK!

Írta Memi szerda, január 23, 2013 Nincs hozzászólás


Néhány napja debütált a legújabb családtagunk, ennek örömére játékra hívünk Benneteket.

Nincs is jobb alkalom kipróbálni a Pihentető Levendula organikus fürdőgolyót, mint a Valentin nap, amelyhez szeretnénk hozzájárulni egy csomaggal, ami más meglepetés mellett ezt az újdonságot is tartalmazza :-)

A nyereménycsomag tartalma:
- 2 db Pihentető Levendula organikus fürdőgolyó (90g/db) 
- 1 db Olívaolaj szappan kakaóvajjal (125g)
- 1 db kozmetikai tükör (kereskedelmi forgalomban nem kapható)
 
A játék:
- tartama: 2013.01.23 (20h) - 01.30. (20h)
- sorsolás: 2013.01.30. 20h
- nyertes közzététele a Love2Smile FB oldalán
- a nyertes kisorsolása a Love2Smile Facebook oldalán meghírdetett játékot megosztók között történik (kérjük figyeljetek arra, hogy mi is lássuk a megosztást, vagyis az oldalt like-oljátok a kép megosztása előtt, másképp sajnos nem tudjuk figyelembe venni, köszönjük szépen!)


Néhány szó az újdonságról...

A pihentető, nyugtató levendulából készített természetes aroma és a különleges lila sárgarépából nyert, természetes színanyag találkozása pár csepp szőlőmagolajjal, hogy a bőr még selymesebbé váljon. Az élményt pedig a jótékonyan lúgosító szódabikarbóna és a citromsav pezsgő násza garantálja. Organikus alapanyagokból készült fürdőgolyó, állati eredetű összetevőt nem tartalmaz.

A lila sárgarépa szépséges sötét színét az antocián adja, ami a virágok legfontosabb kék, piros és lila színezéke. Ez adja a szőlő, a málna, a bodza, a cseresznye és a vöröskáposzta jellegzetes, erőteljes színét, de megtalálható még a banánban, a körtében és az egresben, továbbá sok kedvelt dísznövényben is.  A különböző, egymástól csak csekély mértékben eltérő antociánok az úgynevezett flavon színezékekhez tartoznak, melyek az emberi egészségre igen előnyös hatással vannak. Az antociánok antioxidánsként viselkednek, ez is az oka annak, hogy a mérsékelt vörösborfogyasztás egészségmegőrző hatású. Jótékony hatással van többek között az idegrendszerre és segít a gyulladások, bakteriális fertőzések megelőzésében.

A levendulaolaj illata átható, tiszta és üde, egyszerre élénkít és nyugtat, univerzális, a legsokoldalúbban felhasználható illóolaj. Már az ókorban kedvelt és értékes olaj volt, tisztító tulajdonságáért és illatáért is kedvelték. Baktériumölő tulajdonsága miatt gyulladások kezelésére is használható, ezen kívül antidepresszív, antiszeptikus, egyensúlyozó, nyugtató, gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, bőrregeneráló és hurutoldó. Az aromaterápia minden formájának kedvelt olaja, párologtatáshoz, fürdőhöz, borogatáshoz, masszázshoz, bedörzsöléshez és illatszerként is kiváló.

További hasznos információ és érdekesség:  www.love2smile.hu


És egy kis műhelytitok...

Bármely alapanyag, növényi szín-, vagy illóolaj csak úgy kerülhet be a műhelyünkbe, ha előtte a konyhában megállta a helyét. Bizony, mi kizárólag élettani hatása alapján választjuk ki őket, ráadásul élelmiszeripari alapanyagok, így a sütés-főzés határokat is feszegetjük velük.

Íme a legújabb termékünk színanyaga (lila sárgarépa - antocián) tesztelése még mielőtt fürdőgolyó lett volna belőle :-)