Inspiráció

Írta Memi péntek, május 04, 2012 Nincs hozzászólás
Amikor megkaptuk a lehetőséget, hogy kurzus keretében is főzhessünk, nagyon örültünk és igazán nagy lelkesedéssel tervezgettük a tematikát, a menüt, az elméleti és a gyakorlati részt. Kezdetektől fogva tudtuk, hogy szeretni fogjuk ezeket az összejöveteleket, de az mi sem gondoltuk, hogy az egyik kedvenc elfoglaltságunk lesz. 

Felemelő mennyi energiát, sok-sok visszajelzést kapunk, öröm nézni az arcokat, ahogy megszületik egy-egy remekmű, jó érzés hallani a nyami hümmögéseket és a suttogásokat "ezt a férjemnek is elkészítem", nagyszerűek a közös beszélgetések, tapasztalatcserék és a csillogó tekintetek, amikor választ keresünk népszerű (gasztro)kérdésekre.
Egyszóval pompásan érezzük magunkat, amiért külön köszönet Nektek, akikkel együtt átélhetjük ezeket az élményeket.

A következő óra témáját két csodálatos ember, Ági és Judit ihlette, illetve az általuk életre keltett csodák. Talán már a nevük láttán sokan kitalálták, hogy kik Ők..., bizony a GlooGlooShop csapata. Kezük alatt új értelmet nyernek az anyagok, legyen az fém, kő, gyöngy, vagy épp textil. Légiesen könnyed, elegáns és szépséges színek jellemzik az ékszereiket.

Mivel a GlooGlooShop egy virtuális szomjoltó hely, arra gondoltunk, hogy legyen egy közös örömfőzés, amelyen a természetben fellelhető varázslatos színek alapján állítjuk össze a menüt.  

Előétel:
- lilakáposzta fasírt mézbalzsamos salátaágyon
Leves:
- vaníliás eperleves (tej- és gluténmentes)
Főétel:
- szivárvány brokkoli saláta
- kókusztejes rákragu színes házi tésztával
Desszert:
- erdei gyümölcsös sajttorta házi keksz alapon