Nyereményjáték - A konyhai zsonglőr

Írta HeF a tesztelŐ szombat, január 22, 2011 Nincs hozzászólás
Kedves Receptműves olvasó!

Gyere, játssz velünk egy újabb játékunkban, amiben zsonglőrködni fogunk a konyhában! A játék 2011. január 22-től 2011. február 28-ig tart. Sorsolás 2011. március 4.

A játék két részből áll. Az első részben Nektek kell kiválasztani egy korábbi Receptműves receptet (csak olyan recept választható, amelyben főzni vagy sütni kell az ételt, tehát például a bazsalikom olaj nem), amit elkészítetek, lefotóztok és elküldtök nekünk a receptmuves@gmail.com címre.
Minden beküldött pályázat mellé várunk egy saját kedvenc receptet is, amit majd mi fogunk a játék második felében" Receptművesíteni" és megfőzni.

A játékban két lehetőség közül választhattok:
1. elkészíthetitek az ételt az általunk leírt recepthez ragaszkodva, és az erről elkészült képet külditek el
2. a kiválasztott recepten változtattok az ízlésetek szerint, ez esetben nem csak a képet kérjük átküldeni, hanem az átköltött elkészítési módot is

A játék végén két nyertest hirdetünk ki. Az egyik a Receptműves eredeti receptjén nem változtatók táborából, a másik nyertes pedig a merészek (recepten változtatók) táborából kerül ki. A nyerteseket sorsolással választjuk ki a beküldött érvényes pályaművek alapján.

Részvételi feltételek:
- A beküldött képen az ételnek felismerhetőnek kell lenni.
- A megváltoztatott étel elkészítésénél csak emberi és rokoni fogyasztásra alkalmas ételeket fogadunk el, kizárjuk például a kavicskrém leves és hasonló kreálmányokat! :-)
- Minden beküldött ételfotó mellé csatolni kell egy saját kedvenc étel receptjét (ha van kép, azt is, de ez nem feltétel)
- Kizárólag a Receptműves Facebook oldalát kedvelők vesznek részt a konyhai zsonglőr játékban. (Ha még nem vagy az, a Receptműves blog jobb oldalán felül kattints a Facebook felirattal ellátott Receptműves logora, majd a Facebook oldalon keresd meg és kattints rá a "Tetszik" gombra.)

A sorsoláson értékes és hasznos nyeremények kerülnek a szerencsés konyhai zsonglőr barátainkhoz. Minden nyereményt külön-külön fogunk bemutatni, hetenként.

A játék második része a revans! A nyertesek által korábban beküldött kedvenceket fogjuk mi (Memi és HeF) megfőzni és megjelentetni a saját elkészítési módunkban a Receptműves oldalán.

A Receptműves Facebook oldalán folyamatosan közkinccsé teszünk a beérkezett ételfotók közül egy válogatást, majd a sorsolást követően a nyertes pályaműveket is.

A képen látható - azaz később láthatóvá váló - csomag a két nyertes együttes ajándéka, a játék során nyilvánosságra hozzuk, melyik nyeremény a merész zsonglőré, melyik pedig a hagyományőrző szakácsé.